Black River Run 2013

I år igen. Stog jag som åskådare till detta spännande spektakel. Jag såg löpare efter löpare glatt lufsa in i varvningsfållan och byta om, fylla på och tänja trötta muskler. De flesta var bara inne på sitt andra eller tredje varv så de hade lite mer att ge. Nästa år kanske. Men då får dom inte lägga det en vecka efter Stockholm halvmarathon. Jag vet inte om jag skulle palla springa 3 mil så snart inpå. I år sprang jag Stockholm halvmara på 1:54:41 så jag är riktigt nöjd. I torsdags när jag körde ett crossfitpass så stöp jag nästan. Det behövdes nog några dagar till för återhämtning. Vädret är så skönt just nu så jag har svårt att välja om jag ska sitta kvar på altanen med en bärs eller om jag ska ta mig ut och springa. Det ena utesluter ju inte det andra om man tar det i rätt ordning förstås.