Crossfit och triathlon

Körde ett crossfitpass på Factorgym. Det var visst ett dubbelpass. Det hade jag ingen aning om när jag bokade. På andra halvan av passet skulle man göra 100 burpees. För det första så har jag bara några Youtubeklipp som referens för utförandet. För det andra så var antalet lite väl tilltaget. Jag lyckades få ihop 30. När jag hade gjort mina 30 såg jag en liten musklig tjej sitta på sin skivstång och vila. Hon hade redan gjort sina 100.

Efter det gick jag ner på stan för att kika på Svenska cupen i triathlon som kördes mitt i stan. Jag vet inte vad som var mest spännande: att titta på de tävlande eller på trafikvakternas slit. Det kändes som att det bara var en tidsfråga innan en cyklist och en barnvagn skulle gå ihop på körbanan. Hur triatleterna klarar av att kliva ur 15-gradigt vatten och sätta sig att cykla halvnakna utan att frysa ihjäl är ett under.

15° Mostly Cloudy, Hamngatan, Västerås, Västmanlands län, Sverige