Det sticker, nyper och knäpper

I höstas när jag hittade flera av de bloggar jag numera läser så insåg jag hur negativt jag skrivit. Jag skrev mycket om hur ont jag hade och vilka skador jag led av. Jag kände att det drog ner skrivlusten och träningsviljan så jag slutade skriva om skadorna. Besökarantalet gick upp och jag hamnade i flera läsares RSS-prenumerationer.

Idag tänkte jag göra ett avsteg och beskriva ett fenomen som jag upptäckt. De senaste veckorna har jag märkt att det sticker till, nyper, gnisslar och knäpper lite varstans i kroppen. Det är inga distinkta smärtor utan mera som känslor eller antydningar. Som om kroppen vill säga något. Samtidigt som jag oroar mig så försöker jag att ignorera känningarna för att inte framkalla en kroppslig reaktion på riktigt.

Känningarna dyker ofta upp i början av ett pass så oftast härleder jag dem till att jag värmt upp dåligt, men ibland kommer det även mitt i ett pass. Det kan nypa till långt in i Gluteus eller sticka genom en fotknöl. Synnerligen enerverande.

Nån som har liknande upplevelser?