Hämta inspiration hos Erik Normark

Det har gått en tid sedan jag hittade Erik Normark på nätet. Det är en trevlig bekantskap jag gjort även om den är lite opersonlig som det tenderar bli när man inte hörs annat än i kommentarsfält på Patreon eller Youtube.

Erik gör vackra, stillsamma och stämningsfulla filmer som gör den svenska naturen stor rättvisa. Han stannar upp i terrängen och visar tittaren detaljer som man som vandrare i videoklippsdjungeln annars tenderar missa. Hans filmer får mig att önska att jag tog mig mer tid att vistas i naturen. Jag gör det inte så ofta som jag skulle vilja. Jag avundas att Erik kan ta sig tid att ta sig ut i naturen och sova över under stjärnorna i knarrande snö med bara en kaffepanna och en kioskdeckare som sällskap.

Jag känner ett starkt behov av att komma ut i skogen när jag sett någon av hans videor och vill du också drömma dig bort och lära dig ett och annat om hur det kan vara att övernatta i skogen så tycker jag att du ska kika på hans filmer.

Skärmklipp 2019-01-20 13.08.52.png