Hur springer jag egentligen

Slitna sulor
Skorna är slitna nästan uteslutande på utsidan av framfoten. Strecken till vänster på sulan fanns tidigare även på högra sidan.

Idag ville jag inte springa ute. Jag bemannade löpbandet på jobbet istället. Jag har sedan en tid observerat att mina löpardojjor nötts på ett lite udda sätt så jag bad en polare filma. Iphone 5S har ju en sån fenomenal slow-motionfunktion så den var ju tvunget att prova.

Dagens pass bestod i vart fall av en 6 km snabbdistans i ökande fart. 1a km på 5:50
2a km på 5:42
3e km på 5:32
4e km på 5:21
5e km på 5:15
6e km på 5:10

Synd att jag hade glömt pulsbandet i torkskåpet hemma. Slutpulsen låg i alla fall på 155 enligt löpbandet och det kändes som att det kunde stämma.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NG0x3TbKZUs]