Kombinera löpning med geocaching

När jag springer så gör jag bara det. Jag har dessutom alltid varit av den uppfattningen att man ska springa när man springer (eeh! Va!) Jag menar att man inte ska gå eller stanna och fika eller titta på kyrkor eller korvmojar. Än så länge har jag inte provat att springa så långt som 15 km i sträck utom vid ett tillfälle, men nu ska det bli ändring på det.

Jag ska lägga upp några sjysta rutter i Västerås för att leta reda på några av de geocacher som jag ännu inte hittat. Det kanske till och med kan vara något för löparklubben att haka på. Enda gången jag hört talas om att någon letar burkar under ett löppass var under FAD09. Då var det ett lag med orienterare som kutade runt hela banan. Strongt!

Det finns några geocacher kvar att hitta
Lite

Fumble After Dark 2009 geocoin