Mycket ska ske på en gång

För ca en vecka sedan fick jag foten tejpad av min gamla träningskompis Tom. Det var mest för att få lite mer cirkulation i framfoten så att min Morbus Morton fick lite läkningshjälp. Smärtan i foten har ökat en aning. Nu är det inte bara vid belastning som det gör ont. Kanske ett tecken på läkning.

Jag tog kontakt med Cathrine Lobell igen för att se om hon trodde att hon skulle kunna hjälpa till med min skada. Hon berättade att hon behandlat två sådana skador med gott resultat. Den ena var inbokad på operation. Det låter ju lovande. Märkligt bara att min andra osteopat inte lyckats. Det är lite därför jag skiftar nu. Det finns olika metoder och kompetenser även inom osteopatin.

På jobbet har ärendehögen vuxit från fem till tjugo under semestern. Bara att böja ner huvudet och plöja.

Hunden Svinto och jag har börjat på lydnadskurs i veckan. Sex tillfällen under hösten ska vi träna tillsammans för att få fason på varandra. Han ska lära sig gå i koppel, sitta på distans, stanna kvar och en massa annat nyttigt. Jag kommer att vara tvungen att ta fram barnet inom mig och fåna mig för att motivera honom. Det blir mycket övning på luncher och kvällar innan det sitter någorlunda.