Osprey Raptor 6 löparryggsäck på ingång

Idag hade jag bokat in mig på ett TabatapassFactorgym på morgonen. Jag var så peppad kvällen innan att jag tänkte att jag skulle springa dit, köra passet och sedan springa hem igen. Det är ju ändå bara runt 5 km enkel resa. Sedan började jag fundera. Jag behöver mycket vatten på passet. Mitt vätskebälte tar ju bara knappt en halv liter. Jag behöver ha med mig en större flaska. Jag vill inte köra crossfitpasset med löpardojjorna så jag skulle vilja ha ett par extra skor med mig. Jag skulle behöva fylla på med lite extra energi innan jag börjar löpningen hem. Det slutade med att jag skippade löpningen eftersom jag inte hade något sätt att få med mig utrustningen. Jag beställde däremot en löparryggsäck från Wiggle. Jag har suktat efter en Osprey Raptor 6 länge och gjorde nu slag i saken. Det blev fraktfritt förstås och en hundring billigare än på Outnorth. Till hösten kommer jag att cykla och springa till och från jobbet så den ska jag ändå ha förr eller senare.