Resistance is futile…

…we will add your biological and technological distinctiveness to our own

I det här fallet har det blivit tvärt om. Jag har assimilierat min frus hjärna (läs vilja) och vi har gått och inhandlat en ny soffa. En som alla i hushållet får plats i. Jag är inte emot sköna möbler. Jag kan sitta skönt på nästan vad som helst, men jag har inte tyckt att det behövts. Nu har jag blivit bearbetad ett par månader så nu har fördämningarna brustit så att säga. Resistance is futile

Nu kvarstår frågan om den nya soffan kommer att inverka positivt eller negativt på min träning. Jag är ju en lat djävel i grund och botten så att sitta ett par timmar i soffan har aldrig varit något som framkallat dåligt samvete eller några andra känslor för den delen. Jag är världsmästare på att såsa och döljer det inte.

Filmer finns att tillgå i mängder dels via Voddler och sedan har ju min arbetskamrat lånat utrymme påjobbet för att förvara sin DVD-samling. Ett aldrig sinande lager av underhållning.

Triatlonförsök
På tisdag är jag frisk så då gör jag ett försök att knäcka mitt senaste triatlonförsök. Idrottsföreningen på jobbet har satt upp en liten tävling inför julfesten i december. Vi cyklar 7 km, kör roddmaskin 4 km och springer 4 km. Förra försöket tappade jag lusten efter en km löpning. Kl var i och för sig bara 07.00 när jag satte igång och jag var bara halvt motiverad. På tisdag har jag nog frisknat till så pass att jag klarar ett nytt försök.