Skadeglädje är en tröst

Precis som när Fotosöndag hade tema glädje härom veckan och Sam Husman visade upp sitt alster så gick tankarna till skadeglädje när jag fick en ny följare på Twitter idag (jag är @nehrert btw). Jag brukar vara snabb att kolla alla nya följares profiler och det gjorde jag nu ikväll. Tyckte det var skitkul med videologg på en löpblogg. Det ser man inte alltför ofta. Det allra bästa var tonen i klippet. Surmulet, självbesviket och äkta ämlighet.

Jag tyckte jag hade problem med min löpning, men den här tjejen har stora motivationsproblem. Missförstå mig rätt. Jag gillar det skarpt och jag kan förstå precis hur det känns. Jag har i och för sig inga motivationsproblem, men jag har samma pessimistiska mentala inställning. Hoppas att resten av inläggen har lite mer glädje. För bloggarens skull.

Kolla @SofiaThysell och hennes blogg på http://sofiagoesnymarathon.wordpress.com/