Våren kommer med nya Asics

 cumulus14

Jag är så djävla präktig, men nu tänker jag tänka på mig själv och inte så mycket på hur andra drabbas av mina beslut. Jag behöver nya puppor och har hittat ett par som passar både fötterna och plånboken. Jag har varit runt i olika butiker och fått råd och tips. De har jag blandat med min egen erfarenhet och kommit fram till att jag ska ha ett par Asics Cumulus 14. Jag har dessutom kommit över känslan av svek och bestämt mig för att jag ska beställa dem från England för att komma ner i pris. Det känns fortfarande lite som att jag lurar några butikssäljare på deras vinster, men vafan om dom kan slänga på 200% på inköpspriset så drar dom snart in mit svek på någon annan kund.

För övrigt så går Usports i Västerås i konkurs och säljer ut allt med 30% rabatt men där fanns inte de skorna.